dinsdag 7 augustus 2007

Pufclub = pufclub

De nagym is begonnen. Was het voorheen een dikkebuikenclub waarbij vooral veel gekletst werd, nu is het een veel minder dikkebuikenclub, waarbij nog steeds veel gekletst wordt. Althans, dat pogen we.

Met een zwangere buik kun je niet zoveel. Wat ontspannende (puf) oefeningen, wat spierversterkende bekkenbodemoefeningen en wat pogingen om je lijf soepel te houden. Zonder zwangere buik kun je meer! Dat is tenminste de bedoeling. Gisteren is het zweetspektakel begonnen.

We moesten meteen goed aan de bak. Oefeningen voor de drie B's (billen, buik en borsten), maar ook de bekkenbodem en de kipfilets (het blubberige deel van je bovenarmen) kwamen aan bod. Zelfs de onderkin werd niet vergeten. In het begin kletsten we nog door elkaar heen, maar de praatjes werden steeds minder. Oef, dit was best zwaar! Maar de belofte op de string waar ik straks weer in kan maakt veel goed! Vooral omdat ik nog nooit een string-lijf heb gehad :-)!

Aan het eind liet de pufjuf ons weten, dat dit de volgende keer de warming-up is, gevolgd door een circuitje. Huiswerk: 2x per dag buikspieroefeningen en oefeningen om de bekkenbodem aan te sterken. (In plaats daarvan (?) zit ik nu dit stukje te tikken...) De pufclub is dus met recht een pufclub.

P.S.: De pufclub, zou de pufclub niet zijn, als we ons inmiddels afgetrainde lijf (?) niet zouden trakteren op een etentje. Dus na alle inspanningen werden meteen de agenda's getrokken :-)!

Geen opmerkingen: