maandag 9 juli 2007

Darmkrampjes

Vorige week besloten we toch de osteopaat weer te bellen, want de darmkrampjes van Pim werden weer heviger. Zou het nu van de flesvoeding komen? Onze osteopaat bleek echter een drukbezet man. We konden pas een dikke week later terecht, tenzij er iemand uit viel. Daar wilden we niet op wachten en daarom belden we een osteopaat in Hengelo. Gelukkig mochten we daar de volgende dag al langs komen.

Pim werd behandeld. Een half consult, want hij was ertussen gepland en daarom was er niet meer tijd. Zijn darmen waren inderdaad gespannen. Na de behandeling kregen we meteen een afspraak mee voor de volgende week! Dat is nog eens actie ondernemen! En Pim? We kenden ons mannetje meteen weer terug, hij was weer het zonnetje in huis!

Op het consultatiebureau raadden ze aan om eens een andere fles te proberen. Pim drinkt namelijk ook erg snel. Het gevolg is dat hij meer lucht binnen krijgt en na zijn fles nog veel zuigbehoefte heeft. Het CB raadde ook meteen goed welk merk fles we gebruikten - Avent - want de klachten die we hadden hoorden ze wel vaker. Sinds vrijdag gebruiken we een fles van Difrax. Mooi roze! "In de winkel zag hij er oranje uit", aldus Johan. Maar roze, oranje, paars of blauw... onze zoon doet nu minstens een kwartier over zijn maaltijd, zoals het hoort. De krampjes zijn niet weg, maar wel minder. Zouden we nu, wat dit betreft het ergste gehad hebben?

Vrijdag heeft mijn nichtje een baby gekregen. Het bleek dat ze een (klein) gaatje in haar gehemelte heeft en het komend jaar hieraan geopereerd moet worden. Ook al vind ik de darmkrampjes van Pim nog steeds vervelend, ik kan het nu helemaal beter relativeren. Hij zal nog wel voor hetere vuren komen te staan in zijn leven...

1 opmerking:

Johan zei

En toch was-ie oranje!