zondag 1 juli 2007

5 jaar!

Schrik niet! 5 jaar is niet de leeftijd van onze zoon, maar dat is het aantal jaren dat Johan en ik getrouwd zijn! Tevens kennen we elkaar vandaag op de kop af 7 1/2 jaar! Gisteren biechtte ik Johan op dat ik geen cadeautje voor onze trouwdag had gekocht... Zijn reactie was geweldig:"Ons cadeautje ligt op dit moment toch in de kinderwagen?"

Vandaag hebben we een heerlijke 'lummeldag'. En Pim doet lekker mee. Nadat hij gisteren een jengeldag had gehad en bijna niet had geslapen, sliep hij vannacht door! De laatste voeding was gisteren om 23.30 uur en vanmorgen meldde hij zich om 7.00 uur. Ik voedde Pim, Johan liep met Hobbes en na een korte onderbreking van onze slaap, ging ons gezin nog lekker even tot 10.30 naar dromenland.

Eerst wilden we vandaag naar de dierentuin in Emmen. Daar hebben we ons eerste afspraakje doorgebracht. Dit plan werd vervangen door het Afrikafestival in Hertme (of all places!). Onder het mom: kunnen we niet naar Zuid-Afrika dit jaar, dan gaan we toch naar Hertme? Uiteindelijk bleven we burgerlijk thuis! Lekkere broodjes (mét filet americain!!!) voor het ontbijt, een ijsje van dé ijssalon van Nederland en vanavond lekker een pizzaatje laten bezorgen. Verder lekker kneuteren met ons gezinnetje en mijmeren over hoe ons leven er over 5 jaar uit zou zien...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Al hebben we het eigelijk al gedaan,toch hier ook nog een keer.HARTELIJK GEFELICITEERT en nog vele gelukkige en gezonde jaren toegewenst .

Anoniem zei

Eh, ik neem aan dat pa niet heeft meegelezen, in het kader van het appel/boom-verhaal? Tjongejonge, wat een koei van een fouD!

Desalniettemin: thnx voor de felicitaties.

Anoniem zei

gefeliciteerd nog.....

doe er nog maar een schepje bovenop samen!