woensdag 5 september 2007

Back to business

Het echte leven is begonnen. Waande ik me vorige week nog op een roze wolk, ver weg van de echte wereld, lekker beschermd tussen de vier muren van ons paleisje, nu ben ik terug op aarde. Strakke schema's, oppas, werk, sport, socialiseren... It's my life!

Ik zag er een beetje tegenop, maar het is eigenlijk reuze meegevallen. Mijn week begint goed: maandagavond sport, dinsdagmorgen sport (let wel: ik ben geen sportief tiepje, dus het is niet echt - of echt niet - mijn hobby), dinsdagmiddag mijn redelijk vaste werkmiddag en dus Pim naar de oppas. Het liep gesmeerd. Ik had me voorgenomen om verder ook niet teveel actie van mezelf te verwachten en dat is gelukt!

Ik heb heerlijk gewerkt, ook al was het heel even onwennig. Na mijn dienst die eindigde om 22.00 uur, wilde ik natuurlijk wel zo snel mogelijk naar huis. Johan deed net of hij vergeten was Pim van de oppas op te halen, maar daar trapte ik niet in. Pim had het prima gehad bij de oppas, en de oppas is ook reuze enthousiast over onze vent! Wat wil je nog meer? Ons kereltje lag nu lekker in zijn nestje te ronken. Johan gunde mij de late fles aan Pim te geven en ik vond het extra genieten!

Vandaag ben ik vrij! En ik ben weer op reis gegaan naar die roze wolk... Zo zal ik de komende tijd heel wat reisjes maken. Ik besef: je kan extra van die reisjes genieten als er ook momenten zijn waarop je niet 'op vakantie' kan!

1 opmerking:

Anoniem zei

Kijk.....De kop is dr af! Het "normale" leven is weer begonnen....
Ik zie wel weer 1 van je reisjes tegemoet als ie je naar Eibergen brengt!

Knuf!!!