vrijdag 12 september 2008

A state of happiness

We zijn weer terug van een weekje weggeweest. Heerlijk genieten van die 'state of happiness' bij Center Parcs... wat dat dan ook mag inhouden. Voor ons betekende dat vooral: relaxen. We hebben geen prachtige kerken bezichtigd, geen culturele ontdekkingen gedaan en zelfs geen ellenlange wandelingen gemaakt.

Onze vakantie was simpel:
Uitslapen, tot 8.00-8.30 uur. Dan meldde Pim zich. (Geweldig kind!) Pim uit bed en lekker even bij ons in bed ravotten. Ontbijten en douchen. Inmiddels was het al snel half 10. Pim keek dan vaak even naar de Teletubbies. (Lala - de gele, door Pim Jaja genoemd - is erg favoriet!) Daarna zwemmen, lunchen en slapen. Pim èn zijn ouders! Tegen 15.30 werd Pim wakker. Eindje wandelen, eten, Pim in bad en bed, wij lekker voor de tv of een potje Yathzee, Scrabble of Kolonisten. En zo gingen de dagen (te) snel in vreugde voorbij...

Nog even wat specificaties: Pim is mee geweest uit eten (hij kan uit een rietje drinken!) en hij is een ochtend (samen met ons) naar de Kidsclub geweest: klauteren en knutselen. Zijn eerste vingerverfschilderij is een feit! Alleen lastig als je verkouden bent en graag met je (volledig onder verf zittende) handen langs je neus wrijft. En als je dan ook nog moe wordt en de slaap uit je ogen wilt vegen, is het feest compleet! Sminken hoefde dus niet, dat had Pim zelf al gedaan!

Geen opmerkingen: